Zahradnický hrnec

Oběd z jednoho hrnce, maso se zeleninou podáváme třeba jen s pečivem.


5.09x
75 min
1×

Ingredience

4 lžíceolej
6 ksrajčata
4-6 ksmrkev
3 kskedlubna
čerstvý tymián
2 kspaprika (zelená)
1 miskafazolové lusky
1 ksvětší pórek
750 gvepřové nebo kuřecí maso

podle potřeby

solamyl
vývar z kostky

podle chuti

sůl a pepř

Postup přípravy

Na větší kostky si nakrájíme maso, vepřové nebo kuřecí a poprášíme solamylem. Rozehřejeme olej, vložíme maso a ze všech stran opečeme. Na chvíli maso vyjmeme na talíř, na vypečeném tuku osmahneme na kolečka nakrájený pórek, maso dáme zpět, osolíme, opepříme, přidáme očištěnou nakrájenou mrkev, kedlubny, čtvrtky oloupaných rajčat, nakrájené žluté fazolky a nudličky paprik. Zalijeme vývarem z kostky a na mírném ohni dusíme za občasného zamíchání doměkka. Posypeme tymiánem a podle potřeby dosolíme. Zahradnický hrnec můžeme podávat s vařeným bramborem nebo s pečivem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zahradnický hrnec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena