Výborný eintopf z masa a zelí. Na recept je ideální jehněčí, dá se ale použít i maso vepřové.
2 stroužky | česnek |
4 ks | rajčata |
4 ks | brambory |
2 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
2 lžíce | rajčatový protlak |
1 hrst | hrášek mražený |
0.5 kg | hlávkové zelí |
500 g | vepřové plecko |
1 hrst | fazolové lusky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
mletá sladká paprika | |
podle potřeby | |
sádlo | |
hladká mouka |
autor Lenka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena