Zahradnické lečo

Lečo z vlastní zahrádky s kousky osmahnuté klobásky navíc.


4.08x
45 min
2×

Ingredience

1 lžíceolej
5 ksvejce
6 ksrajčata
50 gslanina anglická
3 kscibulka s natí
4 ksmalá cuketa
4 ksostravská klobása
3 ksbarevná paprika

podle chuti

kečup
sůl a pepř

podle potřeby

sekaná pažitka

Postup přípravy

Na anglické slanině pokrájené na kostičky opečeme na silnější kolečka pokrájenou klobásu, podle jedlíků 2-4 nožky. Dobrá je i cigárka.

Na tuku zpěníme na kolečka nakrájenou cibulku i s natí, přidáme na nudličky pokrájené cukety a pokrájenou bez semínek červenou i zelenou papriku, osolíme, opepříme a chvíli podusíme. Pak přidáme na osminky nakrájená oloupaná rajčata, lžíci kečupu a dusíme dál.

Vodu necháme odpařit, přidáme rozšlehaná osolená vejce, ta necháme srazit, doplníme předem na slanině opečenou klobáskou, jen spolu prohřejeme, podle chuti dosolíme a opepříme.

Při podávání posypeme zahradnické lečo pokrájenou pažitkou.

Zahradnické lečo podáváme s chlebem, pečivem nebo vařeným bramborem.
user-icon

autor Lin-Terka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zahradnické lečo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena