Zadělávaný králík


3.0439x
90 min

Postup přípravy

Porce vykoštěného masa prosolíme. Nakrájíme nadrobno cibulku a zpěníme ji na oleji. Přidáme maso, bobkový list a pokrájenou zelenou petrželku. Mírně podlijeme vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Hladkou mouku rozkvedláme ve smetaně a přes husté síto smetanu přilijeme k masu.


Všechno dobře promícháme a necháme povařit. Pokud je omáčka moc hustá, tak ji zředímě vývarem nebo vodou.


Hotové maso podáváme s knedlíkem, ryží nebo těstovinami.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zadělávaný králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.