Vaření.czReceptyVýborný nakládaný hermelín

Výborný nakládaný hermelín

Recept na výborný domácí nakládaný hermelín, který bude mít zaručeně úspěch.


4.981x
25 min
12×

Ingredience

2 paličkyčesnek
2 špetkysůl
0.5 kscibule
5 kshermelín
3 lístkybobkový list
5 kuličeknové koření
1 lžičkachilli koření
0.5 ksčervená cibule
2 lžičkymletá sladká paprika
10 kuličekcelý černý pepř
2 kssušená chilli paprička

podle potřeby

olej

Postup přípravy

V misce smícháme rozmačkaný česnek se solí, sladkou paprikou a chilli. Tři stroužky česneku ponecháme v celku na později. Hermelíny podélně rozkrojíme a z obou stran potřeme připravenou česnekovou čalamádou. Do každého hermelínu přidáme pár plátků na kolečka nakrájené cibule. Obě půlky hermelínu k sobě pevně přiložíme. Na dno sklenice dáme trochu cibule (oba druhy) a na ni položíme první hermelín. Přidáme pár kuliček pepře, nového koření a na vrch další dávku cibule. S vrstvením takto pokračujeme až do konce. Podél hermelínů zasuneme chilli papričky, stroužky česneku a bobkové listy. Po naplnění sklenice přelijeme hermelíny olejem. I ten vrchní hermelín musí být celý ponořený! Sklenici zavřeme a snažíme se zbavit případných vzduchových bublin (jemné údery na sklenici). Nakládaný hermelín necháme přes noc odpočívat při pokojové teplotě, ráno dáme do lednice a za 5 dní můžeme podávat. Výborný nakládaný hermelín podáváme s chlebem.

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

Jednoduchý a vychytaný recept, o který se s vámi rádi podělíme. Dnes vás šéfkuchař restaurace Pork's Jakub Hirsch naučí, jak si připravit nakládaný sýr Blaťácké zlato. Stačí jen sýr, jarní cibulka, česnek, vločky pikantní papriky a olej. Výsledkem je skvělá chuťovka k pivu a vínu.

Šéfkuchařův

Výborný recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

Lámete si hlavu čím pohostit přátele a chlebíčků jste se již přejedli? Vyzkoušejte naši sýrovou roládu a úspěch je zaručen.

Výborný

Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem

Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.

Zavářky

user-icon

autor MaKačka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborný nakládaný hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena