Výborné maďarské langoše

Langoše, které jdou použít i nasladko.


4.580x
45 min
14×

Postup přípravy

Nejprve si připravíme kvásek z vlažného mléka, cukru a droždí. Kvasit necháme cca 10 minut.

Potom uhněteme těsto z hladké mouky, kvásku a soli. Těsto odložíme na půl hodiny při pokojové teplotě.

Z těsta uděláme bochánky (cca 6) a ještě je necháme chvíli odležet. Bochánky rozválíme nebo roztaháme do placek a smažíme v rozpáleném oleji.

Hotové maďarské langoše potřeme rozpuštěným máslem s nastrouhaným česnekem, kečupem, tatarkou a sypeme nastrouhaným sýrem.

Výborné maďarské langoše jdou připravit i nasladko, jen použijeme méně soli a hotové potíráme nugátovou pomazánkou.
user-icon

autor Neobee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborné maďarské langoše

Zpět na recept