Ustřihneme si alobal - dvojitě podle velikosti bagetky. Do té uděláme šikmé zářezy, jako bychom ji chtěli nakrájet, ale řez nedokrojíme - vzniknou nám takové kapsičky.
Každou kapsu vytřeme máslem, které jsme vyšlehali spolu s česnekem, kořením a bylinkami a případně dochutili solí a pepřem. Pak už jen střídavě zastrkujeme plátek sýra, plátek šunky a zase plátek sýra, plátek šunky a tak až do konce.
Alobal potřeme máslem, které nám zůstalo, (ještě si necháme trochu na potření bagetky), položíme bagetku, potřeme povrchu máslem, pevně zabalíme a dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia a rozpékáme 20 minut.
Opatrně otevřeme a bagetku nakrájíme napříč prvním řezům. Tak máme v každém plátku jak sýr tak i šunku. Podáváme se zeleninovou oblohou.