Vinařská roštěná

Hovězí roštěná s vinnou omáčkou. Pokrm skvěle doplňují plátky jablka.


4.414x
120 min
2×

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, po okrajích nařízneme a po obou stranách na oleji zprudka opečeme. Poté je vyjmeme a na pánvi v tuku opečeme jablka zbavená jádřinců a nakrájená na plátky, vyjmeme a přidáme k masu.

Na výpeku rozpustíme máslo, přidáme pikantní kečup, červené víno, povaříme, osolíme a opepříme. Maso rozdělíme na talíře, každou porci poklademe opečenými jablky a přelijeme omáčkou z pikantního kečupu a vína. Navrch posypeme jemně nastrouhanou nivou.

Vinařskou roštěnou podáváme s bramborovými knedlíky nebo kroketami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vinařská roštěná

Zpět na recept