Vídeňské roštěnky

Roštěnky se zeleninovou oblohou.


3.918x
120 min

Postup přípravy

Roštěnky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme, pokapeme olejem a necháme je několik hodin odležet. Před přípravou je osolíme, opepříme a v horkém oleji po obou stranách opečeme. Podlijeme vývarem a ještě chvilku podusíme, až jsou měkké.

Mezitím si na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli do zlatavého zabarvení.

Měkké roštěnky na talíři ozdobíme smaženou cibulí, přelijeme výpekem, obložíme sterilovaným hráškem, červenou řepou a celerem. Doplníme lžičkou hořčice.

Vídeňské roštěnky podáváme s opečenými brambory či hranolky.
user-icon

autor Senga


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vídeňské roštěnky

Zpět na recept