Hovězí zadní nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se maso při tepelné úpravě nezkroutilo. Plátky masa osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poprášíme hladkou moukou.
Na pánvi s trochou oleje nebo sádla maso prudce orestujeme, aby se maso zatáhlo. Přendáme jej do kastrolku s pokličkou, aby maso zůstalo v teple. Na výpeku osmažíme na hrubou nakrájenou cibuli, vrátíme roštěnky a podlijeme trochou vývaru. Roštěnky takto dusíme pod pokličkou doměkka. Pokud je potřeba, doléváme během dušení vývar. 10 minut před koncem dušení přidáme zelené fazolky, můžeme přidat i na kostičky nakrájené sterilované okurky nebo sterilovanou papriku nakrájenou na proužky. Přírodní roštěnky s fazolkami ještě krátce provaříme a máme hotovo.
Přírodní roštěnky s fazolkami podáváme s rýží.
Tip: Pro obměnu receptu můžeme místo fazolek přidat žampiony.