Vepřové výpečky na česneku

Recept na českou klasiku. Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a špenátem.


4.2153x
90 min
11×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek nakrájíme na drobno, můžeme i prolisovat. Vše dáme do pekáče. Přidáme olej, osolíme a opepříme podle chuti.

Za občasného promíchání pečeme výpečky ve vyhřáté troubě asi hodinu. Pokud je potřeba, podléváme je malým množstvím vody. Na závěr zaprášíme moukou, promícháme a ještě 10 minut výpečky propečeme.

Mezitím si připravíme špenát a uvaříme knedlíky, jak máme rádi.

Vepřové výpečky na česneku podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky. Výpečky lze podávat i se zelím a houskovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové výpečky na česneku

Zpět na recept