Venkovský rendlík

Jehněčí kotlety a ledvinky dušené s bramborem, mrkví a cibulí, ochucené tymiánem, petrželí a bobkovým listem.


3.0515x
160 min

Postup přípravy

V kastrole na oleji opečeme z obou stran maso asi po 5 minutách. Maso vyjmeme, do oleje dáme ledvinky, které jsme si rozkrájeli na půl a opékáme asi 5 minut a také vyjmeme. Potom do kastrolu dáme brambory, mrkev a cibuli a smažíme asi také 5 minut, dáme stranou. Do zapékací mísy klademe na sebe kotlety, ledvinky a zeleninu, sypeme cukrem, osolíme, opepříme, doprostřed vložíme bylinky a navrch zase brambory. Zalijeme dostatkem vývaru, aby sahal až k bramborám, přikryjeme poklicí a dusíme při 160 st. asi 2 hodiny, aby všechno změklo. Odstraníme poklici, teplotu zvýšíme na 220 st. a asi půl hodiny necháme zapéci dohněda.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Venkovský rendlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena