Velikonoce bývají spojovány s tradičním "vaječňákem", ale proč se omezovat na jeden druh likéru? Svátky jara bychom měli přivítat pestrostí delikates, které budeme podávat svým svátečním hostům, a protože každý má rád něco jiného, nemusí zůstat jen u zvyků, které tradujeme každoročně a beze změn. Sladké smetanové likéry jsou u nás velmi oblíbené a o svátcích si jimi rádi zpestříme chvíle, kdy se musíme ohánět v kuchyni.
Připravíme si smetanu ke šlehání, jednu tubu kakaového Pikaa, kvalitní hořkou čokoládu a tzv. kaštany, Salko a rum.
To nejlepší z velikonoční kuchyně
První jarní sluníčko nám už za pár dní přinese jedny z nejdůležitějších svátků - Velikonoce. Velikonoční kuchyně je velmi pestrá a bohatá, každé jídlo na stole má svůj význam. Na velikonoční tabuli by rozhodně neměl chybět nadýchaný mazanec, kynuté jidáše, beránek, ale i dozlatova propečené jehněčí. Přinášíme vám spoustu do detailu doladěných tipů a velikonočních receptů.

Domácí vánoční likéry a jedlé dárky – nezapomeňte na ně ani letos!
Domácí likéry si podle všeho získávají stále větší oblibu a dá se říct, že už jaksi patří k našim vánočním tradicím, stejně jako třeba pečení cukroví nebo výroba domácích vánočních dekorací. Po domácku vyrobené likéry s chutí a vůní Vánoc jsou navíc samy o sobě skvělým dárkem. Zkuste i vy letos potěšit své blízké lahvinkou tohoto lahodného sladkého moku vyrobeného s láskou!

Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena