Nepečený salkový koláč se sušenkami

Vynikající koláč na rodinné oslavy, nedělní posezení při kávičce a pro milovníky sladkého.


5.02x
25 min

Postup přípravy

Mascarpone a smetanu vyšleháme. Vyšlehanou směs rozdělíme na 2 části. Do jedné části přidáme karamelizované kondenzované mléko a do druhé přidáme obyčejné kondenzované mléko. Obojí promícháme. 


Dortovou formu o průměru 23 cm vyložíme sušenkami, navrstvíme část krému s karamelizovaným mlékem, rozložíme sušenky a zalijeme druhým krémem. Takto vrstvy opakujeme do naplnění formy. 


Nepečený salkový koláč se sušenkami dáme do ledničky na 12 hodin, aby dobře ztuhnul a chutě se propojily. Podáváme jako sladký dezert. 


 


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nepečený salkový koláč se sušenkami

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká