Nepečený salkový koláč se sušenkami

Vynikající koláč na rodinné oslavy, nedělní posezení při kávičce a pro milovníky sladkého.


0.00x
25 min

Postup přípravy

Mascarpone a smetanu vyšleháme. Vyšlehanou směs rozdělíme na 2 části. Do jedné části přidáme karamelizované kondenzované mléko a do druhé přidáme obyčejné kondenzované mléko. Obojí promícháme. 


Dortovou formu o průměru 23 cm vyložíme sušenkami, navrstvíme část krému s karamelizovaným mlékem, rozložíme sušenky a zalijeme druhým krémem. Takto vrstvy opakujeme do naplnění formy. 


Nepečený salkový koláč se sušenkami dáme do ledničky na 12 hodin, aby dobře ztuhnul a chutě se propojily. Podáváme jako sladký dezert. 


 


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nepečený salkový koláč se sušenkami

Zpět na recept