Vávrisův králík

Delikátní králík s bylinkami na grilu.


3.0554x
160 min

Postup přípravy

Králíka pečlivě umyjeme a prošpikujeme. Poté rovnoměrně posolíme.
Ve sklence rozetřeme bylinky v oleji. Králíka vložíme do pekáčku a potřeme olejem s bylinkami. Necháme alespoň hodinu uležet v lednici.

Po hodině vytáhneme králíka z lednice. Grilujeme jej na středně žhnoucích uhlíkách přibližně 2 hodiny, dokud nezezlatoví, průběžně poléváme pivem a potíráme olejem z pekáčku.

Podáváme s chlebem nebo brambory.
user-icon

autor newuser14

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vávrisův králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena