Pochoutkové klobásky podomácku vyrobené vám budou chutnat celý rok, ale zvlášť o Vánocích.
200 g | slanina |
300 ml | mléko |
100 ml | smetana |
2 ks | veka |
200 ml | bílé víno |
500 g | hovězí zadní |
500 g | vepřová plec |
300 g | vepřový ořez |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
hřebíček | |
nové koření | |
mletý bílý pepř | |
muškátový květ | |
podle potřeby | |
skopová střívka |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.