Výborný pokrm ze zelí, masa, klobásy. Recept je časově náročnější, ale stojí za to!
2-3 ks | klobása |
500 g | bůček |
1-2 dl | červené víno |
300 g | vepřová plec |
50 g | sušené švestky |
200 g | uzené maso |
4 ks | střední cibule |
1 hlávka | hlávkové zelí |
100 g | sušené houby |
1 balení | kysané zelí |
100 g | jelení maso |
300 g | hovězí krkovice |
podle potřeby | |
---|---|
uzená žebra |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.