Vyzkoušejte recept na štolu vylepšenou tvarohem v těstě, takže bude lahodná a vláčná ihned po upečení, aniž by se musela nechat odležet, jako v klasickém receptu. Postup je velmi jednoduchý.
1 špetka | sůl |
125 g | máslo |
2 ks | žloutek |
125 ml | mléko |
20 g | med |
100 g | ořechy |
480 g | hladká mouka |
1 lžička | citronová kůra |
1 lžička | vanilkový extrakt |
20 g | čerstvé droždí |
80 g | třtinový cukr |
250 g | tvaroh v alobalu |
200 g | sušené a kandované ovoce |
poleva | |
---|---|
100 g | cukr moučka |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 lžíce | horká voda |
na ozdobu | |
1 ks | granátové jablko |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..