Valdštejnské závitky

Vepřová panenka plněná anglickou slaninou a pikantní klobásou. Nepříliš náročné na přípravu s perfektním výsledkem.


2.9661x
30 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na 4 medailonky a lehce naklepeme přes igelitový sáček paličkou. Medailonky osolíme a okořeníme grilovacím kořením, lehce potřeme hořčicí a položíme slabé plátky slaniny. Klobásu rozřízneme napříč a podél, abychom měli dlouhé čtvrtky. Konce nařízneme a položíme na slaninu.
Maso zabalíme do závitku, aby konce klobás přesahovaly závitek a napíchneme na jehlu střídavě s kousky cibule.
Restujeme do zlatova na pánvi na horkém oleji.

Olej slijeme a na rozpuštěném másle s přidáním sojové omáčky a trochy vody podusíme.

Hotové jídlo na talíři podložíme lístkem hlávkového salátu a ozdobíme zeleninou dle vlastního uvážení. Jako přílohu doporučuji tmavé pečivo nebo opečený toast.
user-icon

autor newuser6


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Valdštejnské závitky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena