Valašské smotky

Kuřecí mini závitky s přelivem z nivy a kečupu.


3.272x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí řízky naklepeme a nakrájíme na větší nudličky. Každou nudličku poklademe plátkem anglické slaniny, dáme kousek nivy a zavineme do šnečka a spíchneme párátkem. Mini závitky posypeme grilovacím kořením. V pánvi rozehřejeme olej a valašské smotky opékáme dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku přidáme zbylou nivu. Ta nám výpek krásně zahustí a nakonec přidáme kečup. Valašské smotky servírujeme na talíře s hranolky a přeléváme je omáčkou. Smotky ihned podáváme.
user-icon

autor carollyn

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Valašské smotky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena