Valašské smotky

Kuřecí mini závitky s přelivem z nivy a kečupu.


3.272x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí řízky naklepeme a nakrájíme na větší nudličky. Každou nudličku poklademe plátkem anglické slaniny, dáme kousek nivy a zavineme do šnečka a spíchneme párátkem. Mini závitky posypeme grilovacím kořením.

V pánvi rozehřejeme olej a valašské smotky opékáme dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme do tepla.

Do výpeku přidáme zbylou nivu. Ta nám výpek krásně zahustí a nakonec přidáme kečup.

Valašské smotky servírujeme na talíře s hranolky a přeléváme je omáčkou. Smotky ihned podáváme.
user-icon

autor carollyn


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Valašské smotky

Zpět na recept