Vajíčková pomazánka s majonézou

Výborná pomazánka vhodná i pro návštěvu.


4.5297x
15 min
39×

Postup přípravy

Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe.

K vajíčkům přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule taktéž nakrájené na kostičky. Není nutné dochucovat, možná špetka pepře a soli.

Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toastem.

Foto: Shutterstock.com 



K vaječné pomazánce nejlépe chutná domácí chléb - videorecept vše usnadní 










Zobrazit další recepty pro vaječné pomazánky?

user-icon

autor Ajinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vajíčková pomazánka s majonézou

Zpět na recept