Vaření.czReceptyVajíčková pomazánka s majonézou

Vajíčková pomazánka s majonézou

Výborná pomazánka vhodná i pro návštěvu.


4.5297x
15 min
39×

Ingredience

0.5 kscibule
3 ksmajonéza
1 lžičkaplnotučná hořčice
1 kskyselá okurka
6 ksvejce natvrdo

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe. K vajíčkům přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule taktéž nakrájené na kostičky. Není nutné dochucovat, možná špetka pepře a soli. Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toastem. Foto: Shutterstock.com 

Další recepty na skvělé pomazánky 

Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky

Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.

Zůstalo

Jak použít zbylá vejce? Zkuste vajíčkovou pomazánku podle našeho receptu

Vejce k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. Dnes si připravíme výbornou pomazánku z přebytků vajec, kterou podáváme na čerstvém pečivu.

Jak

user-icon

autor Ajinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vajíčková pomazánka s majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena