Vajíčková pomazánka s majonézou

Výborná pomazánka vhodná i pro návštěvu.


4.5297x
15 min
39×

Postup přípravy

Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe. K vajíčkům přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule taktéž nakrájené na kostičky. Není nutné dochucovat, možná špetka pepře a soli. Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toastem. Foto: Shutterstock.com 










Další recepty na skvělé pomazánky 


Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky


Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.


Zůstalo


Jak použít zbylá vejce? Zkuste vajíčkovou pomazánku podle našeho receptu


Vejce k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. Dnes si připravíme výbornou pomazánku z přebytků vajec, kterou podáváme na čerstvém pečivu.


Jak

user-icon

autor Ajinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vajíčková pomazánka s majonézou

Zpět na recept