U nás velmi oblíbená snídaně nebo rychlá večeře.
směs | |
---|---|
4 ks | vejce L |
2 lžíce | smetana na vaření 31% |
1 špetka | sůl |
1 špetka | mletý černý pepř |
náplň | |
4 lžíce | strouhaný uzený eidam |
2 lžíce | jemný kečup |
V hrníčku rozšleháme vejce se smetanou, lehce osolíme a opepříme. Pánev rozpálíme se lžící ghí. Na horkou pánev nalijeme vaječnou směs a osmažíme z jedné strany. Otočíme a po celé ploše posypeme strouhaným sýrem a ochutíme kečupem. Když je hotová i spodní strana, přehneme omeletu napůl a podáváme. Vaječná omeleta se strouhaným sýrem nejlépe chutná s čerstvou zeleninou. Je skvělou snídaní i lehkou večeří.
Jak připravit výbornou vaječnou omeletu?
V jednoduchosti je krása, říká šéfkuchař restaurace La Gare Vladimír Honzák a ukazuje, jak snadné je připravit dokonalou vaječnou omeletu, když víte, jak na to.
autor Konvalinka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena