Ukrytý hermelín

Recept na "karbanátky" z mletého masa plněné hermelínem.


4.425x
45 min
1×

Postup přípravy

Umleté maso osolíme, opepříme, přidáme provensálské koření, vejce a dobře promícháme. Na dlani utvoříme placku, na kterou vložíme dvě kolečka salámu, silnější proužek hermelínu a překryjeme ho další vrstvou masa. Dobře upevníme dlaněmi. Takto připravené "karbanátky" obalíme v mouce a smažíme na horkém oleji zvolna po obou stranách. Jako příloha k ukrytému hermelínu jsou vhodné vařené brambory a čerstvá zelenina nebo zeleninový salát.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ukrytý hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena