Úhoř v rosolu

Vařený úhoř, který nám zrosolovatí.


2.91167x
90 min

Ingredience

500 gúhoř

podle chuti

sůl
voda
1-2 ksbobkový list
citronová šťáva

Postup přípravy

Úhoře nakrájíme na proužky. Osolíme je. Úhoře vložíme na menší pánvičku s bobkovým listem, citronovou šťávou a zalijeme vodou tak, aby porce byly jen potopeny. Přiklopíme pokličkou a na malém plameni vaříme asi 45 minut. Hotové úhoře vyhladíme do té doby, až zrosolovatí. Úhoře v rosolu podáváme jako chuťovku.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Úhoř v rosolu

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z britské kuchyně
K příležitosti
Recepty na svatbu

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena