Úhoř na italský způsob

Zajímavý ale jednouchý italský recept na přípravu úhoře.


3.1258x
60 min

Postup přípravy

Vykuchaného úhoře stáhneme z kůže, vykostíme a plátky masa nakrájíme na kousky. Ty osolíme a jemně zakápneme citronovu šťávou.
Mrkev oloupeme a nastrouháme do hrnce. Na nastrouhanou mrkev vložíme kousky úhoře, zalijeme vínem a přivedeme k varu. Dalších dvacet minut směs v hrnci vaříme táhnutím.

Když je maso měkké, necháme vše vychladnout a uložíme v chladu.

Mezitím si rozmícháme vejce s trochou soli, pepřem a oleje. Vychladnuté kousky úhoře v této směsi namáčíme a restujeme na pánvi do červena.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Úhoř na italský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena