Vaření.czReceptyÚhoř po pstružském způsobu

Úhoř po pstružském způsobu

Úhoř prošpikovaný česnekem.


2.91029x
30 min

Postup přípravy

Úhoře stáhneme, vykucháme a nakrojíme na několika místech na porce, ale tak, aby zůstal celý. Úhoře stočíme do kruhu. Vložíme do pekáče, osolíme a do zářezů vložíme po 1 - 2 stroužcích česneku. Úhoř po pstružském způsobu polijeme olejem a trochou vody a dáme péci do trouby. Když se úhoř opeče, olej scedíme a rybu zalijeme směsí octa a oleje s nasekanou petrželovou natí a česnekem. Pak jej vrátíme do trouby, aby se dopekl. Úhoř po pstružském způsobu podáváme s brambory nebo čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Úhoř po pstružském způsobu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena