Tvarohová šlehačka

Šlehačka, která dobře drží tvar a má příjemnou a osvěžující chuť.


3.2130x
10 min
1×

Postup přípravy

Tvaroh a vanilkové cukry dáme do misky a důkladně utřeme, aby ve tvarohu nezůstaly hrudky.

Smetanu ušleháme v pevnou šlehačku, ale dáváme pozor, abychom ji nepřešlehali. Šlehačku lehce vmícháme do tvarohového základu a necháme lehce vychladnout.

Tvarohovou šlehačku použijeme jako náplň do košíčků, indiánků a podobného cukroví. Tvarohovou šlehačku můžeme obměnit přidáním sekané máty, potravinářských příchutí nebo koření jako je mletá skořice, hřebíček nebo jiné oblíbené koření.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohová šlehačka

Zpět na recept