Vaření.czReceptyDomácí pařížská šlehačka

Domácí pařížská šlehačka

Recept na šlehačku, která se skvěle hodí na dorty.


4.348x
30 min
1×

Postup přípravy

Do smetany v hrnečku nalámeme čokoládu na menší kousky. Za stálého míchání ji necháme rozpustit ve vroucí vodní lázni. Sejmeme z ohně a necháme vychladnout. Připravenou smetanu přikryjeme fólii nebo alobalem a vložíme do chladničky. Necháme odležet do druhého dne. Následující den domácí pařížskou šlehačku vyšleháme do hustého krému a používáme ke zdobení dortů, dezertů a jiných sladkých dobrot.
user-icon

autor hanz

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí pařížská šlehačka

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena