Vaření.czReceptyTreska zapečená s majonézou

Treska zapečená s majonézou

Tresčí maso netradičně zapečené s majonézou bude báječně chutnat s bramborovou kaší. Část majonézy můžeme nahradit méně tučnou smetanou.


3.357x
45 min
3×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme najemno. Tresku osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Tresčí maso poklademe kolečky cibule, posypeme petrželkou a nakonec pomažeme majonézou. Rybu dáme do trouby a pečeme zhruba při 175 °C asi 20 minut. Poté zapečenou tresku posypeme strouhankou a najemno nastrouhaným sýrem a pečeme ještě dalších 5 minut. K tresce s majonézou se výborně hodí brambory či bramborová kaše a samozřejmostí je i pestrá zeleninová obloha.
user-icon

autor Sarkak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Treska zapečená s majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Norská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena