Treska zapečená s majonézou

Tresčí maso netradičně zapečené s majonézou bude báječně chutnat s bramborovou kaší. Část majonézy můžeme nahradit méně tučnou smetanou.


3.357x
45 min
3×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme najemno.

Tresku osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Tresčí maso poklademe kolečky cibule, posypeme petrželkou a nakonec pomažeme majonézou.

Rybu dáme do trouby a pečeme zhruba při 175 °C asi 20 minut. Poté zapečenou tresku posypeme strouhankou a najemno nastrouhaným sýrem a pečeme ještě dalších 5 minut.

K tresce s majonézou se výborně hodí brambory či bramborová kaše a samozřejmostí je i pestrá zeleninová obloha.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska zapečená s majonézou

Zpět na recept