Treska s chilli, pažitkou a creme fraiche

Pikantní treska připravená s chilli papričkou, plocholistou pažitkou a creme fraiche. Vyzkoušejte nenáročný recept na chuťově zajímavou rybí specialitu.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Filety tresky osušíme. Rozpálíme polovinu množství rostlinného tuku v ohnivzdorné zapékací míse a zprudka opečeme filety po obou stranách. Osolíme a opepříme. Vyjmeme a přendáme na pečící papír.

Do mísy přidáme druhou polovinu rostlinného tuku, semínek zbavenou nakrájenou chilli papričku a za stálého mícháni vaříme asi 1 minutu. Přilijeme bílé víno, citronovou šťávu a necháme lehce zredukovat. Poté přidáme creme fraiche a na mírném ohni povaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme opečené filety a znovu krátce provaříme.

Tresku s chilli, pažitkou a creme fraiche ihned podáváme jako výborný hlavní chod.

Zdroj: Focus Agency


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska s chilli, pažitkou a creme fraiche

Zpět na recept