Místo tresky můžete zvolit jakékoliv jiné ryby, protože tato omáčka provoněná slaninkou bude slušet všem!
Hodnocení
3.0
/ 5 (667x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
50 g
slanina
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
3 ks
cibule
800 g
treska
- -
mletý pepř
- -
paprika mletá
200 g
kapie sterilovaná
Postup přípravy
Rozmražené ryby zbavíme ploutví, nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a na oleji opečeme ze všech stran. Na jiné pánvičce na tuku roztavíme nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, hrubě nasekaný česnek, osmahneme a zaprášíme paprikou, necháme zpěnit, zalijeme trochou vody, přidáme nakrájené kapie a jen krátce podusíme. Tuto směs vlijeme na ryby a společně prohřejeme.