Vaření.czReceptyTomatová polévka s kapáním

Tomatová polévka s kapáním

Tomatová polévka z čerstvých rajčat, zelených fazolí a řapíkatého celeru. Je výborná, vyzkoušejte!


3.0745x
30 min

Postup přípravy

Na oleji orestujeme nakrájenou mrkev, celer, cibuli a česnek, zalijeme vše vývarem a přidáme sekaná rajčata. Povaříme a přidáme nakrájené zelené fazole. Polévku osolíme, ochutíme pepřem, oreganem a nakrájenou čerstvou petrželkou. Z mouky, vejce a mléka připravíme tekuté těsto, které nakapeme do vroucí polévky a necháme chvíli povařit.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tomatová polévka s kapáním

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Valentýnské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena