Tlačenka

Koleno, bůček a česnek, to je spojení chutí, kterému se nedá odolat. Opravdu dobrá, u nás nikdy nevydrží.


3.712x
60 min
3×

Postup přípravy

Koleno, bůček a 4 oloupané stroužky česneku uvaříme v osolené vodě doměkka. Když je vše měkké, kůži odřežeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme dalších 5 stroužků čerstvého česneku. Libové maso nakrájíme na kostky a vše dobře promícháme, osolíme a zalijeme asi 4 sběračkami vývaru.

Střívka uvážeme a plníme směsí. Poté dáme zabalené v plátně do nádoby a 5 minut vaříme tlačenku z jedné strany a 5 minut z druhé strany. Po uvaření dáme tlačenku vychladit.

Tlačenku podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor panda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tlačenka

Zpět na recept