Tiramisu s ricottou

Oblíbený moučník tentokrát připravený z ricotty a šlehačky.


4.819x
45 min

Postup přípravy

Smetanu ušleháme do tuha. Lehce vmícháme sýr ricotta a podle chuti cukr. Krém rozdělíme na poloviny. Připravíme si asi 250 ml silné instantní kávy. Do kávy přidáme trochu rumu.

Do misky naskládáme polovinu piškotů. Piškoty lehce přelijeme polovinou kávy. Potřeme je polovinou krému. Na něj dáme druhou polovinu piškotů, pokapeme je zbylou kávou a potřeme zbývajícím krémem.

Tiramisu s ricottou ozdobíme kakaem, překryjeme fólií a vložíme uležet do druhého dne do lednice.
user-icon

autor Vilarosa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tiramisu s ricottou

Zpět na recept