Teplý salát z nových brambor

Vyzkoušejte recept na velmi chutný teplý bramborový salát se zeleninou, který podáváme k masovým nebo rybím steakům.


4.523x
45 min
1×

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme zálivku. Feferonky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Pažitku jemně usekáme. Olej promícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem, feferonkami a pažitkou. Zálivku necháme odležet. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na plátky.

Na přípravu toho salátu budeme potřebovat pokud možno co nejmenší a stejně velké brambory. Nové brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory slijeme, vložíme do mísy a promícháme s ochucenou zálivkou. Nakonec k bramborám přidáme listy salátů, nakrájené ředkvičky a ihned podáváme.

Teplý salát z nových brambor a zeleninou podáváme jako přílohu k masům. Výborně chutná i samostatně s nejrůznějšími druhy tvarohových dipů.

K salátu si připravte výtečný steak

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Teplý salát z nových brambor

Zpět na recept