Teplý salát s pangasiusem

Jednoduchý, zdravý a dietní salát s těstovinami, žampiony, paprikou a pangasiusem.


3.881x
45 min
1×

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu "na skus", propláchneme a scedíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Sterilované žampiony (malé hlavičky) i papriku scedíme, žampiony nakrájíme na čtvrtky a papriku pouze překrájíme na kratší nudličky. Pangasiuse nakrájíme na silnější nudličky.

Cibulku zalijeme trochou vody, přidáme lžíci nálevu ze žampionů a lžíci nálevu z papriky, uvedeme do varu a 3 minuty provaříme. Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme na něm žampiony. Přidáme papriku, poprášíme solí a ještě 3 minuty restujeme. Cibulku vyndáme a vmícháme ji do žampionů. Pangasiuse dáme do výpeku po cibulce, podlijeme mírně vodou i nálevem a dusíme asi 5 minut. Pak rybu poprášíme solí, promícháme a necháme ještě asi 3 - 5 minut dusit.

Na talířky rozdělíme teplé těstoviny (oku lahodící mašličky), na ně navrstvíme pangasiuse a vše posypeme teplou zeleninou se žampiony.

Teplý salát s pangasiusem podáváme jako hlavní chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Teplý salát s pangasiusem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.