Pangasius na smetanových bramborách

Lehký oběd na letní parné dny pro méně zdatné kuchařky.


4.25x
45 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme smetanové brambory. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Uvařené brambory scedíme, nakrájíme na plátky a vložíme do předem zahřáté pánvičky s kapkou oleje a nadrobno nakrájenou cibulí. Po opečení brambor zalijeme smetanou a přidáme petrželku.

Rybu opláchneme (používám mraženou), osolíme, pokapeme citronem a posypeme bylinkami (koření na ryby či čerstvé bylinky).

Pangase poklademe na brambory se smetanou a na mírném plameni připravujeme cca 15 minut.

Pangasiuse na smetanových bramborách podáváme ihned jako hlavní chod. Podle chuti přidáme zeleninový salát.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius na smetanových bramborách

Zpět na recept