Pangasius v sýrovém kabátku

Pangasius pečený v troubě s kořením, česnekem a sýrem. Recept na chutnou rybí specialitu.


4.1236x
45 min
2×

Postup přípravy

Porce rybího masa rozmrazíme, omyjeme a osušíme. Pekáč s okrajem vysteleme pečícím papírem a poklademe bobkovými lístky tak, aby pod každým filetem byly dva nebo tři lístky. Pangasia jemně posypeme kořením na ryby a okořeněnou stranou položíme na plech. Plátky ryby pokapeme citronem, poprášíme trošku kořením na pečené kuře a necháme 20 minut odpočinout.

Mezitím tvrdý sýr nastrouháme nahrubo. Česnek nakrájíme na jemné plátky, které naskládáme na pangasia. Kdo má raději lehčí stravu, pokape si rybu olivovým olejem nebo přidá plátek másla na každou porci. Ostatní si mohou dát na rybu tenký plátek uzené slaniny

Pangasia dáme péct asi na 10 - 15 minut do vyhřáté trouby a potom rybu posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.

Pangasia v sýrovém kabátku podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými brambory nebo dušenou rýží a zeleninovým salátem.
user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius v sýrovém kabátku

Zpět na recept