Tatransky biftek

Jednoduchá, rychlá a chutná minutka pro každou příležitost.


3.0697x
30 min
1×

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme olejem. Necháme uležet. Pak prudce osmahneme na oleji.

Hotové maso vyndáme, do výpeku vsypeme na plátky pokrájemé žampiony, přidáme půl kostky másla a dusíme houby do měkka. Poté vlijeme smetanu ke šlehání, zahustíme jíškou, osolíme a opepříme dle chuti. Povaříme do zhoustnutí.

Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.
user-icon

autor newuser2

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatransky biftek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena