Opečený biftek podávaný s chutnou omáčkou a netradičním bramborovým salátem. Recept na vydatný masitý hlavní chod.
hovězí svíčková | |
salát | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
brambory | |
rozmarýn | |
petržel | |
červená cibule | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
1 dl | smetana |
brandy | |
1 dl | masový vývar |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.