Tatarské karbanátky

Máte rádi tatarák, ale máte strach z nemocí ze syrového masa? Tak si udělejte tyto karbanátky.


2.9194x
30 min

Postup přípravy

Hovězí maso naškrábeme nebo jemně umeleme, jako bychom dělali základ na tatarák.

Maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme skořici a mleté chilli. Ze směsi tvoříme navlhčenými rukami 4 - 6 stejných plochých karbanátků. Pokud chceme, můžeme směs spojit 1 vejcem, ale není to podmínkou.

Na pánvi rozpálíme olivový olej a karbanátky na něm smažíme asi 5 minut z obou stran.

Hotové karbanátky zdobíme kolečky cibule a podáváme s opečenými brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarské karbanátky

Zpět na recept