Vaření.czReceptyTatarák z hovězí svíčkové

Tatarák z hovězí svíčkové

Recept na tatarák, který nejlépe chutná s topinkou.


3.02x
60 min
1×

Ingredience

1 paličkačesnek
2 ksžloutek
1 kscibule
2 lžícehořčice
500 ghovězí svíčková

podle chuti

sůl
mletý pepř
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí, čím je maso jemnější, tím bude tatarák lepší. Oloupanou středně velkou cibuli nakrájíme na velmi jemné kostičky. Cibuli přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád tatarák co nejčesnekovější. Na závěr přidáme 2 žloutky a hořčici. Tatarák pořádně promícháme a dokořeníme podle chuti - použijeme sůl, mletý pepř a mletou pálivou papriku. Takto připravený tatarák z hovězí svíčkové nejlépe chutná na topinkách.
user-icon

autor Petr Gujda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatarák z hovězí svíčkové

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena