Tatarák z hovězí svíčkové

Recept na tatarák, který nejlépe chutná s topinkou.


3.02x
60 min
1×

Postup přípravy

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí, čím je maso jemnější, tím bude tatarák lepší. Oloupanou středně velkou cibuli nakrájíme na velmi jemné kostičky.

Cibuli přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád tatarák co nejčesnekovější. Na závěr přidáme 2 žloutky a hořčici. Tatarák pořádně promícháme a dokořeníme podle chuti - použijeme sůl, mletý pepř a mletou pálivou papriku.

Takto připravený tatarák z hovězí svíčkové nejlépe chutná na topinkách.
user-icon

autor Petr Gujda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarák z hovězí svíčkové

Zpět na recept