Tatarská omáčka

Tatarku snad známe všichni, ale zkuste si ji doma udělat sami.


2.9995x
20 min

Postup přípravy

Majonézu zředíme vínem a smetanou. Přidáme hořčici, nadrobno posekané bylinky, osolíme, osladíme, opepříme a okyselíme. Jako bylinky můžeme použít sterilované hříbky, okurky, cibuli, petrželku, sardelky, citronovou kůru nebo třeba kapary. Tatarskou omáčku podáváme podle chuti.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatarská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena