Rychlá tatarská omáčka

Klasická tatarská omáčka z kupované majonézy - velmi jednoduchá a rychlá. Jiný recept už nedělám.


4.619x
10 min

Postup přípravy

Do nádoby vložíme 400 ml majonézy, 1 větší cibuli, 2 menší nakládané okurky a dvě lžičky plnotučné hořčice. Vše ponorným mixérem rozmixujeme a vznikne nám tak výborná tatarka. V druhé variantě receptu cibuli nakrájíme nadrobno a stejně tak nakládané okurky. Je potřeba krájet opravdu na co nejdrobněji. Nakrájenou cibuli a okurky smícháme s majonézou, dvěma lžičkami plnotučné hořčice a přilijeme ještě trochu láku z okurek. Tato tatarka nebude tolik tekutá jako ta první, jelikož jsme ji nemixovali. Do tatarské omáčky lze samozřejmě přidat různé bylinky či oblíbené koření. To už záleží na chuti. Rychlou tatarskou omáčku podáváme podle chuti k různým pokrmům.
user-icon

autor KSM

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlá tatarská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena