Tatarka z majonézy

Pokud vám zbyla majonéza a nevíte, kam ji hned použít, udělejte z ní v rychlosti domácí tatarku.


0.00x
10 min

Postup přípravy

Vyrobit si domácí tatarku je tak jednoduché. Stačí jen na nejjemnějším struhadle nastrouhat naloženou okurku a cibuli nasekat nadrobno. Vše promíchat a podle chuti dosolit či dopepřit. Nepíši sem přesný počet ingrediencí, ale na 5 vrchovatých lžic majonézy dávám 1 malou okurku a 1/4 cibule - přiměřeně k tomu, kolik majonézy mám.
user-icon

autor Čuník

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tatarka z majonézy

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Žádná
Kuchařky
Tatarka | Omáčky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena