Tampa - lečo

Recept na praktický polotovar ze zeleniny, který se výborně hodí pod maso nebo jako lečo.


3.02x
120 min

Postup přípravy

Oloupaná rajčata, cibuli a papriky nakrájíme na kousky. Nakrájenou zeleninu promícháme spolu s olejem, octem, cukrem a solí a vaříme doměkka asi 1,5 hodiny. Po uvaření ještě horkou směs naplníme do sklenic a otočíme víčkem dolů a můžeme sterilovat. Tampu - lečo používáme k přípravě různých pokrmů s masem i bez něj.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tampa - lečo

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena