Tajemství zakázaného města

Pro milovníky mořské kuchyně doporučuji tyto chutné krevetky.


4.85x
25 min
1×

Postup přípravy

Krevetky vložíme do mírně oslolené vody a necháme je zhruba dvě minuty povařit. Pak je scedíme. Česnek oloupeme a nasekáme. Chilli papričku zbavíme stopky a jadérek. Papričku pokrájíme nadrobno.

Připravíme si omáčku. Kukuřičnou moučku smícháme s vývarem, solí, pepřem a cukrem. Promícháme.

V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj česnek, papričku, a za stálého míchání osmahneme. Přilijeme nachystanou omáčku a vaříme do zhoustnutí. Přidáme krevetky, hrášek a ještě další 3 minuty na mírném ohni podusíme.

Krevetky podáváme s těstovinami nebo s rýží.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tajemství zakázaného města

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.