České buchty pekla moje prababička a prozradila nám tajemství receptu - to jsou tři čtvrtiny másla nebo tuku na pečení dané pod buchty. Je to sice kalorická bomba, ale je to lahoda.
těsto | |
---|---|
3 lžíce | cukr |
3 lžíce | olej |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | vejce |
2 lžíce | rum |
1 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
42 g | droždí |
500 g | polohrubá mouka |
náplň | |
3 lžíce | cukr |
1 ks | vejce |
3 lžíce | mléko |
250 g | tvaroh |
na potření | |
0.75 kostky | máslo |
autor lenkakoubova
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena