České buchty pekla moje prababička a prozradila nám tajemství receptu - to jsou tři čtvrtiny másla nebo tuku na pečení dané pod buchty. Je to sice kalorická bomba, ale je to lahoda.
těsto | |
---|---|
3 lžíce | cukr |
3 lžíce | olej |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | vejce |
2 lžíce | rum |
1 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
42 g | droždí |
500 g | polohrubá mouka |
náplň | |
3 lžíce | cukr |
1 ks | vejce |
3 lžíce | mléko |
250 g | tvaroh |
na potření | |
0.75 kostky | máslo |
autor lenkakoubova
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..