Vaření.czReceptyPlzeňské tajemství v marinádě

Plzeňské tajemství v marinádě

Tip na rychlý a chutný oběd.


5.01x
30 min

Ingredience

1 lžíceolej
1 špetkasůl
2 ksvejce
2 lžícesolamyl
1 kscibule
4 plátkymaso
1 lžičkapepř
1 lžičkahořčice plnotučná
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžícejemný kečup

Postup přípravy

Do misky si nakrájíme libovolné maso na opravdu malé kousky. Přidáme kečup, olej, solamyl, nastrouhanou cibuli, pepř, papriku, hořčici a sůl a vše pečlivě promícháme. Směs můžeme dochutit kořením nebo worcestrovou omáčkou. Naložené maso necháme jeden den stát v chladu. Před samotným pečením přidáme k masu syrová vejce a pečlivě promícháme. Na rozpálené pánvi s olejem pečeme směs po malých placičkách. Placky tvoříme v ruce tak, aby se maso od sebe nerozdělovalo. Plzeňské tajemství v marinádě podáváme teplé se zeleninou a oblíbenou přílohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plzeňské tajemství v marinádě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena