Plzeňské tajemství v marinádě

Tip na rychlý a chutný oběd.


5.01x
30 min

Postup přípravy

Do misky si nakrájíme libovolné maso na opravdu malé kousky. Přidáme kečup, olej, solamyl, nastrouhanou cibuli, pepř, papriku, hořčici a sůl a vše pečlivě promícháme. Směs můžeme dochutit kořením nebo worcestrovou omáčkou. Naložené maso necháme jeden den stát v chladu.

Před samotným pečením přidáme k masu syrová vejce a pečlivě promícháme.

Na rozpálené pánvi s olejem pečeme směs po malých placičkách. Placky tvoříme v ruce tak, aby se maso od sebe nerozdělovalo.

Plzeňské tajemství v marinádě podáváme teplé se zeleninou a oblíbenou přílohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plzeňské tajemství v marinádě

Zpět na recept