Hashbrown

Recept na křupavé bramborové placičky, které se hodí jako příloha k hlavnímu chodu. Výborná a tak jednoduchá záležitost!


0.00x
45 min

Ingredience

10 ksbrambory
1 kscibule
3 stroužkyčesnek
2 špetkysůl a pepř na dochucení
8 lžicrostlinný olej

Postup přípravy

Nejdříve si předvaříme brambory. Brambory oloupeme a dáme je vařit do hrnce zhruba na 7 minut. Poté slijeme vodu a necháme zcela vychladnout. Následně brambory nastrouháme na struhadle najemno, poté nastrouháme česnek a cibuli. Směs osolíme a opepříme a důkladně promícháme.

Ze směsi vytvoříme zhruba 8 placiček, které smažíme na oleji z obou stran.

Hotové bramborové placky podáváme jako přílohu k hlavnímu chodu. Jsou jednoduché, přitom moc dobré!

Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě

Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.

Bramboráky

Recept na cuketovo-mrkvové placičky krok za krokem

Sezónní, levné a rychlé placičky, které nestačíte smažit, jak rychle mizí z talíře. Tentokrát si připravíme cuketovo-mrkvovou verzi. Recept s fotopostupem krok za krokem.

Placičky z cukety a mrkve

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hashbrown

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena